500 indiase gerechten
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
- Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
- Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
- Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Een heerlijke verzameling authentieke, smakelijke Indiase gerechten
Met zijn geurige kruiden en versgemalen specerijen prikkelt de Indiase keuken gegarandeerd de smaakpapillen. Of u nu op zoekt bent naar een eenvoudig gerecht dat snel klaar is of een iets uitgebreidere maaltijd, de recepten uit 500 indiase gerechten beloven keer op keer heerlijke resultaten. Met deze recepten maakt u zelf authentieke, smakelijke Indiase gerechten en behoren afhaalmaaltijden of potten kant-en-klare currypasta tot het verleden.
- Inclusief een beschrijving van de meest gebruikte Indiase specerijen en de specifieke smaken die ze aan elk gerecht geven.
- Een combinatie van populaire klassiekers uit heel India en moderne versies die garant staan voor gemakkelijk te onthouden en te bereiden maaltijden.
Meena Agarwal schrijft en adviseert over eten en geeft kooklessen. Ze woont in Toronto en schreef eerder het kookboek Knack Indian Cooking. Haar blog over eten 'Hooked on Heat' (www.hookedonheat.com) heeft dagelijks 3000 bezoekers. Haar passie voor eten reflecteert de verschillende smaken die voortkomen uit haar Indiase en Maleisische achtergrond en haar jeugd die ze in het Midden-Oosten doorbracht. Ze creëerde meer dan 100 inventieve originele recepten en paste talrijke klassieke gerechten aan om te voldoen aan de groeiende behoefte aan snelle en eenvoudige alledaagse maaltijden.
Met zijn geurige kruiden en versgemalen specerijen prikkelt de Indiase keuken gegarandeerd de smaakpapillen. Of u nu op zoekt bent naar een eenvoudig gerecht dat snel klaar is of een iets uitgebreidere maaltijd, de recepten uit 500 indiase gerechten beloven keer op keer heerlijke resultaten. Met deze recepten maakt u zelf authentieke, smakelijke Indiase gerechten en behoren afhaalmaaltijden of potten kant-en-klare currypasta tot het verleden.
- Inclusief een beschrijving van de meest gebruikte Indiase specerijen en de specifieke smaken die ze aan elk gerecht geven.
- Een combinatie van populaire klassiekers uit heel India en moderne versies die garant staan voor gemakkelijk te onthouden en te bereiden maaltijden.
Meena Agarwal schrijft en adviseert over eten en geeft kooklessen. Ze woont in Toronto en schreef eerder het kookboek Knack Indian Cooking. Haar blog over eten 'Hooked on Heat' (www.hookedonheat.com) heeft dagelijks 3000 bezoekers. Haar passie voor eten reflecteert de verschillende smaken die voortkomen uit haar Indiase en Maleisische achtergrond en haar jeugd die ze in het Midden-Oosten doorbracht. Ze creëerde meer dan 100 inventieve originele recepten en paste talrijke klassieke gerechten aan om te voldoen aan de groeiende behoefte aan snelle en eenvoudige alledaagse maaltijden.
Meer informatie
ISBN | 9789048306954 |
---|---|
Auteur | Meena Agarwal |
Uitgever | Veltman Uitgevers B.V. |
Verschijningsdatum | februari 2013 |
Afmetingen | 159 x 158 x 29 mm |
Bindwijze | Hardback |
Taal | Nederlands |
Filiaal voorraad | Almere, Alkmaar, Heemskerk, Heerhugowaard, Hoorn (Grote Noord), Hoorn (Huesmolen), Krommenie, Purmerend |
Reviews
Schrijf uw eigen review