Bersama
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
- Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
- Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
- Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Bersama is niet zomaar een bundeling van Indische
recepten. Het vertelt ook het verhaal van de Indische
familie(keuken) van Francis Kuijk: ?De keuken is het
hart van ons huis.? De keuken waarin moeder haar
kinderen leert koken en waar gezamenlijk het eten
wordt bereid, in een huis waar iedereen welkom is
om samen te eten; ook als het geen vetpot is.
De meer dan 90 Indische recepten in Bersama zijn er
vooral om te delen: om door te geven aan een nieuwe
generatie of samen te bereiden in de keuken en
zeker om samen op te eten; met familie en vrienden
aan tafel of, soms, nonchalant op de bank met een
kom geurende en dampende laksa ayam (kokoskippensoep)
in de hand.
Maak na Basisboek Indonesisch wederom kennis met
de Indische keuken van Francis: van sajoer (soep),
zoete en hartige snacks, vlees-, vis-, groente- en
bijgerechten. Van pangek ikan (pittige makreel),
bumbu rujak daging sapi (kruidige runderstoof ),
bami goreng tahu tot en met zoete zaligheden als kue
sakuru (gestoomde karamelcakejes) en onde onde
ketawa (donzige sesamballetjes).
recepten. Het vertelt ook het verhaal van de Indische
familie(keuken) van Francis Kuijk: ?De keuken is het
hart van ons huis.? De keuken waarin moeder haar
kinderen leert koken en waar gezamenlijk het eten
wordt bereid, in een huis waar iedereen welkom is
om samen te eten; ook als het geen vetpot is.
De meer dan 90 Indische recepten in Bersama zijn er
vooral om te delen: om door te geven aan een nieuwe
generatie of samen te bereiden in de keuken en
zeker om samen op te eten; met familie en vrienden
aan tafel of, soms, nonchalant op de bank met een
kom geurende en dampende laksa ayam (kokoskippensoep)
in de hand.
Maak na Basisboek Indonesisch wederom kennis met
de Indische keuken van Francis: van sajoer (soep),
zoete en hartige snacks, vlees-, vis-, groente- en
bijgerechten. Van pangek ikan (pittige makreel),
bumbu rujak daging sapi (kruidige runderstoof ),
bami goreng tahu tot en met zoete zaligheden als kue
sakuru (gestoomde karamelcakejes) en onde onde
ketawa (donzige sesamballetjes).
Meer informatie
ISBN | 9789461432414 |
---|---|
Auteur | Francis Kuijk |
Uitgever | Good Cook B.V. |
Verschijningsdatum | september 2020 |
Afmetingen | 251 x 214 x 31 mm |
Bindwijze | Hardback |
Taal | Nederlands |
Reviews
Schrijf uw eigen review