De bijbel van de Franse keuken
- Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
- Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
- Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
De bijbel van de Franse keuken is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Franse keuken wil leren kennen
Met meer dan 180 recepten, handige tips en aanwijzingen laat de Franse chef-kok Alain Caron de oneindige mogelijkheden van de Franse keuken zien. Aan de hand van heldere instructies, stap-voor-stapfotografie en een lijst met Franse culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Franse gerechten. Maak een reis door Frankrijk met recepten uit iedere regio: serveer bijvoorbeeld een klassieke uiensoep uit centraal-Frankrijk, maak de lekkerste varkenskoteletten a la Parisienne, of reis af naar Zuid-Frankrijk met Coquilles Saint-Jacques uit de oven. Kortom, De bijbel van de Franse keuken is voor zowel de beginnende als de ervaren thuiskok een verrassend en leerzaam naslagwerk.
MEER DAN 180 RECEPTEN UIT DE FRANSE KEUKEN
HELDERE HOW-TO'S EN TECHNIEKEN
INCLUSIEF LIJST MET FRANSE CULINAIRE BEGRIPPEN
ZOWEL KLASSIEKE ALS MODERNE RECEPTEN
MET RECEPTEN UIT ELKE REGIO VAN FRANKRIJK
ISBN | 9789048844920 |
---|---|
Auteur | Alain Caron |
Uitgever | Carrera |
Verschijningsdatum | november 2018 |
Afmetingen | 218 x 163 x 45 mm |
Bindwijze | Hardback |
Taal | Nederlands |
Filiaal voorraad | Hoorn (Grote Noord), Medemblik |