De bijbel van de Nederlandse keuken
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
- Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
- Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
- Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.
Meer informatie
ISBN | 9789048847341 |
---|---|
Auteur | Janneke Vreugdenhil |
Uitgever | Carrera |
Verschijningsdatum | oktober 2020 |
Afmetingen | 218 x 162 x 45 mm |
Bindwijze | Hardback |
Taal | Nederlands |
Filiaal voorraad | Alkmaar, Hoorn (Grote Noord), Purmerend, Wieringerwerf |
Reviews
Schrijf uw eigen review