De Japanse keuken
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
- Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
- Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
- Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Nergens ter wereld beleeft men meer plezier aan de bereiding en presentatie van voedsel dan in Japan. In de Japanse keuken ligt de nadruk op het gebruik van natuurlijke ingredi¿nten, eenvoud en oog voor detail.
De Japanse filosofie komt al eeuwenlang tot uiting in de bereiding, presentatie en waardering van eten. Bij de bereiding staan de natuurlijke smaak en textuur van de ingredi¿nten voorop. Gerechten weerspiegelen de seizoenen en de in Japan zo belangrijke feestdagen. In dit boek worden de verschillende ? soms specifiek Japanse ? voedingsmiddelen stuk voor stuk onder de loep genomen. De duidelijke teksten en informatieve foto?s lichten de grondbeginselen van de technieken, de apparatuur en het keukengerei toe.
EMI KAZUKO is een toonaangevend schrijfster en journaliste. Ze schrijft in het Engels en Japans en heeft verschillende kookboeken op haar naam staan. Ook publiceerde ze artikelen en tijdschriften als Cond¿ Nast Traveller en The Eyewitness Travel Guide to Japan en werkte ze mee aan programma?s voor de Britse radio 4 en de BBC World Service.
YASUKO FUKUOKA is geboren in Tokio waar ze en succesvol muzikante en componiste is. Tijdens haar talrijke tournees door Japan leerde ze de regionale keuken kennen en waarderen.
Deze herdruk is verschenen in een geheel nieuwe uitvoering met een nieuw ISBN.
De Japanse filosofie komt al eeuwenlang tot uiting in de bereiding, presentatie en waardering van eten. Bij de bereiding staan de natuurlijke smaak en textuur van de ingredi¿nten voorop. Gerechten weerspiegelen de seizoenen en de in Japan zo belangrijke feestdagen. In dit boek worden de verschillende ? soms specifiek Japanse ? voedingsmiddelen stuk voor stuk onder de loep genomen. De duidelijke teksten en informatieve foto?s lichten de grondbeginselen van de technieken, de apparatuur en het keukengerei toe.
EMI KAZUKO is een toonaangevend schrijfster en journaliste. Ze schrijft in het Engels en Japans en heeft verschillende kookboeken op haar naam staan. Ook publiceerde ze artikelen en tijdschriften als Cond¿ Nast Traveller en The Eyewitness Travel Guide to Japan en werkte ze mee aan programma?s voor de Britse radio 4 en de BBC World Service.
YASUKO FUKUOKA is geboren in Tokio waar ze en succesvol muzikante en componiste is. Tijdens haar talrijke tournees door Japan leerde ze de regionale keuken kennen en waarderen.
Deze herdruk is verschenen in een geheel nieuwe uitvoering met een nieuw ISBN.
Meer informatie
ISBN | 9789048320509 |
---|---|
Auteur | Emi Kazuko |
Uitgever | Veltman Uitgevers B.V. |
Verschijningsdatum | oktober 2022 |
Afmetingen | 283 x 221 x 16 mm |
Bindwijze | Paperback |
Taal | Nederlands |
Reviews
Schrijf uw eigen review