De keuken van het hart
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
- Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
- Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
- Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
De keuken van het hart
EEN UNIEKE KIJK OP GASTVRIJ KOKEN
Chef-kok Ad Maas neemt je mee op een reis door zijn kokende leven. Bijna veertig jaar geleden roerde hij voor het eerst in de pannen van een professionele keuken. Vandaag de dag doet hij dat nog steeds met hart en ziel.
Voor Ad Maas is koken en goede voeding zoveel meer dan vaardigheid en techniek. In zijn unieke kookstijl spelen gastvrijheid en ?liefde? een cruciale rol. Het is koken vanuit een verbinding met de mensen voor wie je kookt. Of je dit nu doet als thuiskok of voor gasten in een restaurant, het zorgt ervoor dat eten ?geladen? wordt met jouw energie en aandacht.
De keuken van het hart is een kookbiografie met meer dan honderd persoonlijke recepten, die invloeden laten zien uit de Japanse, de Midden-Oosterse, de Frans-Italiaanse en de Indiase keuken. Je leert hoe eenvoudig het is om lekkere en gezonde gerechten te maken. Ontdek en proef de soepen, salades, vegetarische en veganistische schotels, de vis- en vleesgerechten en de overheerlijke desserts. Boordevol smaak en een lust voor het oog!
Laat het jou en je gasten goed smaken!
Door Ad is mijn kookwereld geopend en is mijn passie en liefde voor de omzetting van rauwe producten naar smaakvol eten ontstaan.
NORBERT VAN HEST
Chef-kok in restaurant Bremen
Eten koken met Ad gaat niet alleen over smaak maar vooral over vitaliteit en de vraag: 'Wat is er nodig?' Zó koken geeft me extra plezier en de gerechten meer smaak. In de keuken van Ad draait alles om simpel, heerlijk en puur.
ETCHICA VOORN
Schrijver en talentcoach
Ad inspireert je om in de stroom van het leven te duiken, te experimenteren, de pollepel ter hand te nemen en chef-kok van je eigen leven te worden.
PATRICK ROOZEMOND
Ondernemer
EEN UNIEKE KIJK OP GASTVRIJ KOKEN
Chef-kok Ad Maas neemt je mee op een reis door zijn kokende leven. Bijna veertig jaar geleden roerde hij voor het eerst in de pannen van een professionele keuken. Vandaag de dag doet hij dat nog steeds met hart en ziel.
Voor Ad Maas is koken en goede voeding zoveel meer dan vaardigheid en techniek. In zijn unieke kookstijl spelen gastvrijheid en ?liefde? een cruciale rol. Het is koken vanuit een verbinding met de mensen voor wie je kookt. Of je dit nu doet als thuiskok of voor gasten in een restaurant, het zorgt ervoor dat eten ?geladen? wordt met jouw energie en aandacht.
De keuken van het hart is een kookbiografie met meer dan honderd persoonlijke recepten, die invloeden laten zien uit de Japanse, de Midden-Oosterse, de Frans-Italiaanse en de Indiase keuken. Je leert hoe eenvoudig het is om lekkere en gezonde gerechten te maken. Ontdek en proef de soepen, salades, vegetarische en veganistische schotels, de vis- en vleesgerechten en de overheerlijke desserts. Boordevol smaak en een lust voor het oog!
Laat het jou en je gasten goed smaken!
Door Ad is mijn kookwereld geopend en is mijn passie en liefde voor de omzetting van rauwe producten naar smaakvol eten ontstaan.
NORBERT VAN HEST
Chef-kok in restaurant Bremen
Eten koken met Ad gaat niet alleen over smaak maar vooral over vitaliteit en de vraag: 'Wat is er nodig?' Zó koken geeft me extra plezier en de gerechten meer smaak. In de keuken van Ad draait alles om simpel, heerlijk en puur.
ETCHICA VOORN
Schrijver en talentcoach
Ad inspireert je om in de stroom van het leven te duiken, te experimenteren, de pollepel ter hand te nemen en chef-kok van je eigen leven te worden.
PATRICK ROOZEMOND
Ondernemer
Meer informatie
ISBN | 9789462664685 |
---|---|
Auteur | Ad Maas |
Uitgever | Ad Maas Kookinspiratie |
Verschijningsdatum | december 2020 |
Afmetingen | 257 x 203 x 23 mm |
Bindwijze | Hardback |
Taal | Nederlands |
Reviews
Schrijf uw eigen review