De zelfvoorzienende tuin
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
- Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
- Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
- Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Moestuin- ¿n kookboek ineen: 365 dagen eten uit eigen tuin
Op een perceel half zo groot als de gemiddelde volkstuin,
kun je genoeg groenten verbouwen om zelfvoorzienend
te zijn. Huw Richards wist met slechts 4 uur
per week, 10 maanden lang, gemiddeld meer dan
1 kilo groenten, fruit en kruiden per dag te oogsten:
ruim voldoende voor een jaar lang eten uit eigen tuin.
In De zelfvoorzienende tuin deelt hij zijn plan van
maand tot maand.
Het plan is haalbaar, flexibel en kan eenvoudig
worden aangepast aan je tijd en ruimte: begin met
slechts ¿¿n verhoogd bed of start direct met het
telen van gewassen in broeibedden, tunnelkassen en
meer. Slechts ¿¿n vierkante meter kweekruimte levert
gemiddeld 100 porties op.
Wat doe je met de oogst? Sam Cooper laat zien hoe
je de opbrengst kunt verwerken zodat je ¿ltijd kunt
eten uit eigen tuin. Van het eenvoudig bereiden en
invriezen van soep, het maken van currysauzen tot en
met het conserveren. Met zijn zero waste benadering
geniet je 365 dagen van eten uit eigen tuin. Dus waar
wacht je op? Transformeer je moestuin tot een duurzame,
zelfvoorzienende tuin met het eenvoudige plan
van Huw en Sam.
Op een perceel half zo groot als de gemiddelde volkstuin,
kun je genoeg groenten verbouwen om zelfvoorzienend
te zijn. Huw Richards wist met slechts 4 uur
per week, 10 maanden lang, gemiddeld meer dan
1 kilo groenten, fruit en kruiden per dag te oogsten:
ruim voldoende voor een jaar lang eten uit eigen tuin.
In De zelfvoorzienende tuin deelt hij zijn plan van
maand tot maand.
Het plan is haalbaar, flexibel en kan eenvoudig
worden aangepast aan je tijd en ruimte: begin met
slechts ¿¿n verhoogd bed of start direct met het
telen van gewassen in broeibedden, tunnelkassen en
meer. Slechts ¿¿n vierkante meter kweekruimte levert
gemiddeld 100 porties op.
Wat doe je met de oogst? Sam Cooper laat zien hoe
je de opbrengst kunt verwerken zodat je ¿ltijd kunt
eten uit eigen tuin. Van het eenvoudig bereiden en
invriezen van soep, het maken van currysauzen tot en
met het conserveren. Met zijn zero waste benadering
geniet je 365 dagen van eten uit eigen tuin. Dus waar
wacht je op? Transformeer je moestuin tot een duurzame,
zelfvoorzienende tuin met het eenvoudige plan
van Huw en Sam.
Meer informatie
ISBN | 9789461433367 |
---|---|
Auteur | Huw Richards |
Uitgever | Good Cook B.V. |
Verschijningsdatum | januari 2025 |
Afmetingen | x x mm |
Bindwijze | Hardback |
Taal | Onbekend |
Filiaal voorraad | Almere, Heemskerk, Hoorn (Grote Noord), Krommenie, Hoofddorp |
Reviews
Schrijf uw eigen review