Een ingrediënt voor moord
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
- Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
- Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
- Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Deel 3 in de Moord op het menu-serie. Een glaasje wijn, Rieslingtaart en dan een stukje Quetschetaart met slagroom ? voormalig sterrenchef Xavier Kieffer en zijn vriendin, gastrocriticus Valerie Gabin, amuseren zich uitstekend op de Luxemburgse zomerkermis. Maar in een biertent stopt een vreemdeling plotseling een magneetkaart in zijn hand en verdwijnt. De volgende ochtend wordt de man dood aangetroffen onder de Rode Brug. Was het moord of zelfdoding? Waarom gaf hij Kieffer deze kaart? Wat staat er in computercodes op? En waarom zitten er ineens zoveel mensen achter hem aan? De Luxemburgse chef-kok bevindt zich plotseling in een schimmige wereld van grondstoffenhandel en oplichters.
Meer informatie
ISBN | 9789026169588 |
---|---|
Auteur | Tom Hillenbrand |
Uitgever | De Fontein Romans & Spanning |
Verschijningsdatum | december 2024 |
Afmetingen | 215 x 140 x 23 mm |
Bindwijze | Paperback |
Taal | Nederlands |
Reviews
Schrijf uw eigen review