Een kijkje in een consumptie-laboratorium
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
- Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
- Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
- Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
François Blom cuisinier te s-Hage is vermaard om de keur recepten in Moderne kookkunst.
Ook bekend is De Indische rijsttafel, 222 recepten van een Indisch kokkie bewerkt voor Holland.
Van zijn hand verscheen eind negentiende eeuw Een kijkje in een consumptie-laboratorium, practische handleiding en beproefde voorschriften ter bereiding van vruchtensappen, dranken en likeuren.
In de facsimile-uitgave van dit zeldzame boekwerkje 230 wenken voor de bereiding van dranken.
Ook bekend is De Indische rijsttafel, 222 recepten van een Indisch kokkie bewerkt voor Holland.
Van zijn hand verscheen eind negentiende eeuw Een kijkje in een consumptie-laboratorium, practische handleiding en beproefde voorschriften ter bereiding van vruchtensappen, dranken en likeuren.
In de facsimile-uitgave van dit zeldzame boekwerkje 230 wenken voor de bereiding van dranken.
Meer informatie
ISBN | 9789491982026 |
---|---|
Auteur | Francois Blom |
Uitgever | Edition Fac Simile |
Verschijningsdatum | maart 2014 |
Afmetingen | 210 x 148 x 8 mm |
Bindwijze | Paperback |
Taal | Nederlands |
Reviews
Schrijf uw eigen review