Gegrild en geroosterd
- Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
- Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
- Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Na een aantal seizoenen in de ban te zijn geweest van hoge vlammen, leren schorten en grote hompen vlees, is het nu tijd voor het lichte grillen en roosteren. Buiten op de barbecue, binnen in de oven of in de grillpan. Met vooral veel groente, vis en kleinere porties vlees. Ook de steengrill en het gourmetstel kunnen uit de kast gehaald worden om aan tafel Japans en Koreaans te grillen.
Inclusief technieken, how-to-tips, marinades, sauzen, rubs en kruiden. Maar ook aandacht voor fruit op de barbecue, smaakmakers als rozen- en lindebloesemwater, toast van oud brood, en chips van diverse soorten groente. Ook geeft Marjolijn tips over hoe je op de barbecue flatbread en pita kunt bakken. De frisse fotografie van Bella Thewes en het stijlvolle concept van Kamer 465 maken dit tot een fijn kook- en inspiratieboek.
ISBN | 9789089897909 |
---|---|
Auteur | Marjolijn Rosendaal |
Uitgever | Terra |
Verschijningsdatum | januari 2019 |
Afmetingen | 257 x 187 x 25 mm |
Bindwijze | Hardback |
Taal | Nederlands |
Filiaal voorraad | Almere, Enkhuizen, Medemblik |