Handboek patisserie
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
- Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
- Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
- Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
? 235 RECEPTEN
? 1500 TECHNIEKEN EN HANDELINGEN
? STAP-VOOR-STAPINSTRUCTIES EN -FOTO?S
? RECEPTEN IN DRIE MOEILIJKHEIDSGRADEN
? SCHITTERENDE FOTOGRAFIE
Tarte tatin, macarons, chocoladetruffels, briochebrood, kattentongen, appelbeignets, cheesecake, meringues, petitfours, cr¿me br¿l¿e en heel veel meer. Een mooi stuk patisserie ? van een luchtige croissant in de ochtend tot een frambozen-macaron of een gelaagde Op¿ra-taart ? zorgt altijd voor de grande finale na een geslaagde maaltijd.
1500 TECHNIEKEN
Leer hoe je gebak, taarten, cr¿mes, desserts, koekjes, ijs en confituren maakt met behulp van de instructies die in dit
boek stap voor stap worden weergegeven. De ervaren chefs van de meester-banketbakkersopleiding Ferrandi uit Parijs
nemen je bij de hand.
235 KLASSIEKE RECEPTEN
Of je nu een fijnproever bent of slechts een liefhebber van lekker eten, met dit zeer complete Handboek patisserie kun je meteen aan de slag. De specialisten die dit boek samenstelden strooien gul met tips en tricks voor een perfect resultaat en leggen je ook uit waarom het soms fout gaat, en wat je daaraan kunt doen. Uniek aan dit boek is de variatie in moeilijkheidsgraad. Je kunt een makkelijke appeltaart bakken ? het basisrecept ? of je geeft je helemaal over aan de appeltaart zoals de top-patissier die cre¿ert.
? 1500 TECHNIEKEN EN HANDELINGEN
? STAP-VOOR-STAPINSTRUCTIES EN -FOTO?S
? RECEPTEN IN DRIE MOEILIJKHEIDSGRADEN
? SCHITTERENDE FOTOGRAFIE
Tarte tatin, macarons, chocoladetruffels, briochebrood, kattentongen, appelbeignets, cheesecake, meringues, petitfours, cr¿me br¿l¿e en heel veel meer. Een mooi stuk patisserie ? van een luchtige croissant in de ochtend tot een frambozen-macaron of een gelaagde Op¿ra-taart ? zorgt altijd voor de grande finale na een geslaagde maaltijd.
1500 TECHNIEKEN
Leer hoe je gebak, taarten, cr¿mes, desserts, koekjes, ijs en confituren maakt met behulp van de instructies die in dit
boek stap voor stap worden weergegeven. De ervaren chefs van de meester-banketbakkersopleiding Ferrandi uit Parijs
nemen je bij de hand.
235 KLASSIEKE RECEPTEN
Of je nu een fijnproever bent of slechts een liefhebber van lekker eten, met dit zeer complete Handboek patisserie kun je meteen aan de slag. De specialisten die dit boek samenstelden strooien gul met tips en tricks voor een perfect resultaat en leggen je ook uit waarom het soms fout gaat, en wat je daaraan kunt doen. Uniek aan dit boek is de variatie in moeilijkheidsgraad. Je kunt een makkelijke appeltaart bakken ? het basisrecept ? of je geeft je helemaal over aan de appeltaart zoals de top-patissier die cre¿ert.
Meer informatie
ISBN | 9789056159313 |
---|---|
Auteur | Ferrandi |
Uitgever | Sterck & De Vreese |
Verschijningsdatum | september 2022 |
Afmetingen | 303 x 258 x 57 mm |
Bindwijze | Hardback |
Taal | Onbekend |
Filiaal voorraad | Krommenie |
Reviews
Schrijf uw eigen review