Heerlijke quiches en taarten bakken
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
- Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
- Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
- Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Hartig of zoet, knapperig of smeuïg, glutenvrij of traditioneel, in dit boek vindt elke foodie een taart of quiche naar zijn smaak. Bak klassiekers zoals quiche lorraine, flammkuchen of tarte tatin, en ontdek originele recepten met verrassende combinaties. Wat dacht je van groentetaart met butternut, gekonfijte rode ui en verse geitenkaas, een vegan quiche met champignons, kastanjes en tofu of een chocoladetaart met geroosterde boekweit en cacaonibs? Émilie Franzo is culinair fotografe en styliste. Daarnaast deelt ze makkelijke en originele recepten op haar blog Plus une miette dans l'assiette en is ze de auteur van verschillende kookboeken.
Meer informatie
ISBN | 9789044763577 |
---|---|
Auteur | , |
Uitgever | Centrale Uitgeverij Deltas |
Verschijningsdatum | februari 2023 |
Afmetingen | 257 x 209 x 23 mm |
Bindwijze | Hardback |
Taal | Onbekend |
Filiaal voorraad | Heerhugowaard, Krommenie |
Reviews
Schrijf uw eigen review