Het anti age dieet
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
- Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
- Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
- Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Ze zijn giftig en je krijgt ze dagelijks binnen: advanced glycation end products ofwel
AGEs. Moderne voeding staat er stijf van. Tijdens de bereiding thuis kan het gehalte
nog verder oplopen. Vrijwel niemand heeft van AGEs gehoord, maar dat staat op het
punt te veranderen: AGEs gaan de wereld van voeding en gezondheid op de kop zetten.
Met baanbrekend onderzoek heeft prof. dr. Helen Vlassara aangetoond dat het verminderen van de AGEs die we via voeding binnenkrijgen, tot grote gezondheidswinst leidt.
Het anti-AGE-dieet voorkomt of verbetert overgewicht (vooral buikvet), diabetes, hart- en vaatziekten, de ziekte van Alsheimer, rimpels en ouderdomsvlekken, cellulitis, versnelde algemene veroudering en veel meer.
Iedereen kan de inname van AGEs eenvoudig terugbrengen naar een veilig niveau
met de recepten en regels van het anti-AGE-dieet. Dit is niet de zoveelste dieet-hype,
maar een wetenschappelijk geteste, evenwichtige voedingswijze die nergens botst met
de algemeen geldende richtlijnen. Je kunt het anti-AGE-dieet zelfs combineren met
elk ander dieet. Calorieën tellen en honger lijden zijn niet nodig. Vlassara: 'Afvallen en
gezonder worden zonder minder te eten is een onverwacht en opwindend resultaat van
ons onderzoek naar AGEs!'
Prof. dr. Helen Vlassara is directeur van de afdeling Experimentele Diabetes en Veroudering en hoogleraar Medicijnen en Geriatrie aan de Mount Sinai School of Medicine in New York. Samen met haar onderzoeksteam bestudeert zij al meer dan 35 jaar de gezondheidseffecten van AGEs. Zij vindt het de hoogste tijd dat het publiek wordt gewaarschuwd voor deze giftige stoffen in onze voeding.
Titel: Het anti-AGE-dieet
Auteur: Prof. dr. Helen Vlassara
ISBN: 978-90-79142-18-7
NUR: 440
Aantal pagina's: 304
Binnenwerk zwartwit
Softcover
Consumentenprijs: 24,95
AGEs. Moderne voeding staat er stijf van. Tijdens de bereiding thuis kan het gehalte
nog verder oplopen. Vrijwel niemand heeft van AGEs gehoord, maar dat staat op het
punt te veranderen: AGEs gaan de wereld van voeding en gezondheid op de kop zetten.
Met baanbrekend onderzoek heeft prof. dr. Helen Vlassara aangetoond dat het verminderen van de AGEs die we via voeding binnenkrijgen, tot grote gezondheidswinst leidt.
Het anti-AGE-dieet voorkomt of verbetert overgewicht (vooral buikvet), diabetes, hart- en vaatziekten, de ziekte van Alsheimer, rimpels en ouderdomsvlekken, cellulitis, versnelde algemene veroudering en veel meer.
Iedereen kan de inname van AGEs eenvoudig terugbrengen naar een veilig niveau
met de recepten en regels van het anti-AGE-dieet. Dit is niet de zoveelste dieet-hype,
maar een wetenschappelijk geteste, evenwichtige voedingswijze die nergens botst met
de algemeen geldende richtlijnen. Je kunt het anti-AGE-dieet zelfs combineren met
elk ander dieet. Calorieën tellen en honger lijden zijn niet nodig. Vlassara: 'Afvallen en
gezonder worden zonder minder te eten is een onverwacht en opwindend resultaat van
ons onderzoek naar AGEs!'
Prof. dr. Helen Vlassara is directeur van de afdeling Experimentele Diabetes en Veroudering en hoogleraar Medicijnen en Geriatrie aan de Mount Sinai School of Medicine in New York. Samen met haar onderzoeksteam bestudeert zij al meer dan 35 jaar de gezondheidseffecten van AGEs. Zij vindt het de hoogste tijd dat het publiek wordt gewaarschuwd voor deze giftige stoffen in onze voeding.
Titel: Het anti-AGE-dieet
Auteur: Prof. dr. Helen Vlassara
ISBN: 978-90-79142-18-7
NUR: 440
Aantal pagina's: 304
Binnenwerk zwartwit
Softcover
Consumentenprijs: 24,95
Meer informatie
ISBN | 9789079142187 |
---|---|
Auteur | Helen Vlassara |
Uitgever | SU De Ronde Tafel |
Verschijningsdatum | april 2014 |
Afmetingen | 231 x 149 x 30 mm |
Bindwijze | Paperback |
Taal | Nederlands |
Reviews
Schrijf uw eigen review