Hoe bak ik brood

Hardback
ISBN
9789023013730
Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
€ 22,99 € 21,09
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
  • Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
  • Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
  • Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Steeds meer mensen bakken met heel veel voldoening hun eigen brood. Met de meer dan 60 eenvoudige, stap-voor-stap gefotografeerde recepten laat de ambachtelijke bakker Emmanuel Hadjiandreou zien hoe makkelijk dat is.

Je krijgt niet alleen tips over hoe bloem en gist nu eigenlijk werken, maar ook over hoe je sodabrood en een eenvoudig witbrood maakt dat de basis vormt voor gistbroden als bagels, ciabatta en walnotenbrood.
Ook is er veel aandacht voor rogge en spelt, want dat zijn, net als maïsmeel, rijstebloem, aardappelmeel en boekweit, ingrediënten die uitstekende bro¬den opleveren. Ook leer je om met een klein beetje zelfgemaakte zuurde¬semstarter je eigen zuurdesembroden te maken.

Dit prachtige broodboek sluit af met heerlijke zoetigheden: onder andere croissants, pains au chocolat en Franse brioches. Daarmee krijg je een inter¬nationaal assortiment heerlijke zoete broodjes voorgeschoteld.
Meer informatie
Meer informatie
ISBN 9789023013730
Auteur Emmanuel Hadjiandreou
Uitgever Becht
Verschijningsdatum februari 2013
Afmetingen 260 x 223 x 22 mm
Bindwijze Hardback
Taal Nederlands
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hoe bak ik brood
Uw waardering