Hoe je een brood laat rijzen

Paperback
ISBN
9789492938350
Tijdelijk niet leverbaar
Nog 1 beschikbaar
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
€ 19,99 € 18,34
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
  • Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
  • Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
  • Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Een nieuwe generatie ontdekt de stevige textuur en rijke smaak van echt zuurdesembrood. Je hoeft geen deskundige bakker te zijn om thuis je eigen zuurdesem te maken, maar wanneer je eenmaal de smaak te pakken hebt, en je wilt uitbreiden, zal het boek je vertellen in welke lames, bannetons, borstels en stenen je moet investeren. Het boek maakt de belangrijkste
technieken van traditioneel bakken gemakkelijk te begrijpen, met stapsgewijze foto instructies en een eenvoudig overzicht van de magische processen die wilde gisten veranderen in een levende bakkerstarter en een kom met bloem in een gloeiend knapperig brood.
Meer informatie
Meer informatie
ISBN 9789492938350
Auteur Roly Allen
Uitgever BIS Publishers B.V.
Verschijningsdatum juni 2020
Afmetingen 211 x 165 x 15 mm
Bindwijze Paperback
Taal Nederlands
Filiaal voorraad Bolsward
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hoe je een brood laat rijzen
Uw waardering