Kaaskenner word je zo

Hardback
ISBN
9789461432001
Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
€ 25,95 € 23,81
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
  • Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
  • Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
  • Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Welke kaas je ook maakt, het gaat eigenlijk overal ter wereld op dezelfde manier. Het begint met melk - van koe, geit of schaap - die wordt verzuurd en vervolgens gestremd. Na het koken, uitlekken, zouten, persen en eventueel toevoegen van schimmels heb je na enkele dagen, weken, maanden of jaren rijpen kaas.

Leer alles over de verschillende melkrassen en andere factoren die van invloed zijn op kaas. In Kaaskenner word je zo worden 420 verschillende kazen behandeld, ieder voorzien van nauwkeurige productinformatie en weergegeven door moderne illustraties. Stel de ideale kaasplank samen en ontdek de perfecte wijn-kaascombinatie.

Met 'Kaaskenner word je zo' haal je een praktisch en modern vormgegeven handboek in huis en leer je behalve de geschiedenis van kaas ook het productieproces en de producerende landen kennen.
Meer informatie
Meer informatie
ISBN 9789461432001
Auteur Tristan Sicard
Uitgever Good Cook B.V.
Verschijningsdatum oktober 2018
Afmetingen 247 x 190 x 26 mm
Bindwijze Hardback
Taal Nederlands
Filiaal voorraad Krommenie
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kaaskenner word je zo
Uw waardering