Kweek je eigen specerijen
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
- Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
- Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
- Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Met kruiden, zoals basilicum en salie, worden doorgaans de bladeren van planten bedoeld,
terwijl specerijen als kaneel, mosterd en kurkuma worden gemaakt van de zaden, bessen, schors of wortels van een plant. Kweek je eigen specerijen, van auteur en expert Tasha Greer, laat zien hoe je meer dan 30 verschillende specerijen voor gebruik in de keuken kunt planten, kweken en oogsten. Bovendien zijn deze kruiden ook nuttige aanvullingen voor het medicijnkastje, zoals kruidkundige Lindsey Feldpausch aantoont met haar tips.
Je leert
- de beste manier om tropische kruiden, zoals gember en kurkuma, te bereiden, in een koud klimaat;
- over de unieke manier waarop bepaalde kruiden, zoals wasabi, kruidnagel en kaneel, worden verbouwd en geoogst;
- hoe je wortelkruiden als mierikswortel en cichorei kunt verbouwen;
- alle tips voor het oogsten van je eigen kappertjes, mosterd en zelfs sesamzaadjes.
Meer informatie
ISBN | 9789089898722 |
---|---|
Auteur | Tasha Greer |
Uitgever | Terra |
Verschijningsdatum | augustus 2021 |
Afmetingen | 254 x 177 x 15 mm |
Bindwijze | Hardback |
Taal | Nederlands |
Filiaal voorraad | Purmerend |
Reviews
Schrijf uw eigen review