Levant van mezze tot baklava
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
- Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
- Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
- Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Ga in deze prachtige gebonden uitgave mee op culinaire reis doorheen de Levant, de streek ten oosten van de Middellandse Zee. Landen zoals Libanon, Palestina, Israël en Cyprus delen tradities van zowel de Midden-Oosterse als de mediterrane keuken, wat resulteert in verrassende smaakcombinaties en heerlijke gerechten. Laat je in dit boek meenemen naar Levantijnse bazaars en openluchtmarkten, waar je klassiekers zoals falafel en baklava kan ontdekken, maar ook minder bekende gerechten zoals 'manti', heerlijk gebakken gevulde dumplings, en 'musakhan', een populair pitabroodje. Verken meer dan 60 authentieke recepten, van hartige mezze tot verleidelijke zoetigheden, en maak kennis met het rijke culinaire erfgoed van de Levant.
Meer informatie
ISBN | 9789044765250 |
---|---|
Auteur | Ghillie BASAN |
Uitgever | Centrale Uitgeverij Deltas |
Verschijningsdatum | maart 2024 |
Afmetingen | 263 x 208 x 20 mm |
Bindwijze | Hardback |
Taal | Nederlands |
Filiaal voorraad | Almere, Alkmaar, Bolsward, Enkhuizen, Heemskerk, Heerhugowaard, Hoorn (Grote Noord), Hoorn (Huesmolen), Krommenie, Medemblik, Purmerend |
Reviews
Schrijf uw eigen review