Praktische gids Fermenteren

Paperback
ISBN
9789044767582
Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
€ 22,96 € 21,06
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
  • Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
  • Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
  • Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Gefermenteerd voedsel bevordert de vertering en verrijkt onze voeding met vitaminen, aminozuren en probiotica, die zo belangrijk zijn voor de goede werking van onze darmen en ons immuunsysteem.
In dit boek worden methoden beschreven waarmee je het hele jaar door kan genieten van wonderbaarlijke en heerlijke gefermenteerde producten. Ingelegde groenten, chutney, boekweitpannenkoekjes of gefermenteerde falafel? Met meer dan 40 recepten kan je eindeloos variëren!

Marie-Claire Frédéric is culinair journaliste en historica gespecialiseerd in voeding. Ze is gepassioneerd door de geschiedenis en de geografie van fermentatie. Guillaume Stutin is culinair fotograaf.
Meer informatie
Meer informatie
ISBN 9789044767582
Auteur Marie-Claire Frederic
Uitgever Centrale Uitgeverij Deltas
Verschijningsdatum februari 2025
Afmetingen 228 x 170 x 18 mm
Bindwijze Paperback
Taal Onbekend
Filiaal voorraad Almere, Alkmaar, Bolsward, Heemskerk, Heerhugowaard, Hoorn (Grote Noord), Hoorn (Huesmolen), Krommenie, Medemblik, Purmerend
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Praktische gids Fermenteren
Uw waardering