Sous vide

Paperback
ISBN
9789045212364
Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
€ 31,99 € 29,35
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
  • Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
  • Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
  • Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller.

Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder druk. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk!
Meer informatie
Meer informatie
ISBN 9789045212364
Auteur Thomas Keller
Uitgever Karakter Uitgevers B.V.
Verschijningsdatum november 2017
Afmetingen 276 x 276 x 23 mm
Bindwijze Paperback
Taal Nederlands
Filiaal voorraad Hoorn (Grote Noord)
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sous vide
Uw waardering