Stoofbijbel
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
- Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
- Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
- Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber
Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe.
Meer dan 150 stoofrecepten
Heldere how-to's en technieken
Duidelijke stap-voor-stapfoto's
Uitleg van benodigdheden en -begrippen
'Goed voorbereiden, de hitte zijn werk laten doen en vaak een stuk later regenereren (een mooi woord voor opwarmen), waarbij je gelijk proeft dat de smaken nog beter zijn geworden. Op mijn lijf geschreven dus, dit thema!'
Meer informatie
ISBN | 9789048847068 |
---|---|
Auteur | Julius Jaspers |
Uitgever | Carrera |
Verschijningsdatum | oktober 2019 |
Afmetingen | 217 x 163 x 42 mm |
Bindwijze | Hardback |
Taal | Nederlands |
Filiaal voorraad | Bolsward, Hoorn (Grote Noord), Hoorn (Huesmolen), Krommenie, Wieringerwerf, Workum |
Reviews
Schrijf uw eigen review