Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout

Hardback
ISBN
9789048316496
Helaas niet meer leverbaar.
Nog 1 beschikbaar
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
€ 7,99 € 7,33
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
  • Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
  • Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
  • Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Hout op voorraad? Zou wel moeten!

Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook.

En het mooie is dat u geen speciale uitrusting nodig heeft of ingewikkelde aanwijzingen hoeft te volgen om te koken op een plank. De enige twee dingen die u nodig heeft, zijn een plank en dit boek! Met de 25 essentiële technieken die u in dit boek vindt, bereidt u in no time het heerlijkste eten op een plank ? buiten en binnen.
Meer informatie
Meer informatie
ISBN 9789048316496
Auteur Karen Adler
Uitgever Veltman Uitgevers B.V.
Verschijningsdatum juni 2018
Afmetingen 210 x 210 x 17 mm
Bindwijze Hardback
Taal Nederlands
Filiaal voorraad Krommenie
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout
Uw waardering