Tsukémono
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
- Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
- Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
- Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Tsukémono is de Japanse verzamelnaam voor gefermenteerde groenten, wat wij in het westen
pickles noemen. In Japan worden tsukémonopickles bij iedere maaltijd als bijgerecht gegeten.
Deze eeuwenoude methode is eenvoudig toe te passen en sluit aan bij de huidige belangstelling
voor gefermenteerde voeding.
Iedere dag een pickle
Pickles zijn een culinaire toevoeging aan je maaltijd. Het is een hernieuwde kennismaking met groente,
zelfs de soorten die je al door en door dacht te kennen. Door het pickle-proces ontstaat smaakconcentratie
en een unieke knapperigheid. En door de start van het fermentatieproces ondersteun je met deze pickles je spijsvertering en darmconditie.
Kok en natuurvoedingskundige Peter van Berckel leert je om op een eenvoudige en snelle manier groente-pickles te maken. Met meer dan vijftig - veelal vegan - recepten kun je direct zelf aan de slag. Je kunt kiezen uit traditionele Japanse recepten en pickles uit de westerse keuken. Als toegift geeft Peter je handzame informatie over vitale voeding als boost voor je dagelijks leven.
pickles noemen. In Japan worden tsukémonopickles bij iedere maaltijd als bijgerecht gegeten.
Deze eeuwenoude methode is eenvoudig toe te passen en sluit aan bij de huidige belangstelling
voor gefermenteerde voeding.
Iedere dag een pickle
Pickles zijn een culinaire toevoeging aan je maaltijd. Het is een hernieuwde kennismaking met groente,
zelfs de soorten die je al door en door dacht te kennen. Door het pickle-proces ontstaat smaakconcentratie
en een unieke knapperigheid. En door de start van het fermentatieproces ondersteun je met deze pickles je spijsvertering en darmconditie.
Kok en natuurvoedingskundige Peter van Berckel leert je om op een eenvoudige en snelle manier groente-pickles te maken. Met meer dan vijftig - veelal vegan - recepten kun je direct zelf aan de slag. Je kunt kiezen uit traditionele Japanse recepten en pickles uit de westerse keuken. Als toegift geeft Peter je handzame informatie over vitale voeding als boost voor je dagelijks leven.
Meer informatie
ISBN | 9789081821575 |
---|---|
Auteur | Peter van Berckel |
Uitgever | Rineke Dijkinga Books |
Verschijningsdatum | november 2018 |
Afmetingen | 305 x 215 x 21 mm |
Bindwijze | Hardback |
Taal | Nederlands |
Reviews
Schrijf uw eigen review