Van graan tot brood
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
- Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
- Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
- Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Er zijn heel veel soorten brood ?
maar waar komt brood eigenlijk vandaan?
Dat lees je in dit boek.
Je leest hoe tarwe groeit, hoe meel gemaakt wordt van
tarwekorrels en hoe brood gebakken wordt met meel.
Je ontdekt ook waarom bruinbrood zo gezond is!
maar waar komt brood eigenlijk vandaan?
Dat lees je in dit boek.
Je leest hoe tarwe groeit, hoe meel gemaakt wordt van
tarwekorrels en hoe brood gebakken wordt met meel.
Je ontdekt ook waarom bruinbrood zo gezond is!
Meer informatie
ISBN | 9789463416917 |
---|---|
Auteur | Sarah Ridley |
Uitgever | Corona |
Verschijningsdatum | september 2020 |
Afmetingen | 252 x 252 x 8 mm |
Bindwijze | Hardback |
Taal | Nederlands |
Reviews
Schrijf uw eigen review