Vleesbijbel
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
- Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
- Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
- Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Vleesbijbel biedt je naast xx recepten ook talloze tips, prachtige beelden en alle (basis)technieken van het bereiden van vlees. Gertjan Kiers neemt je mee in zijn wereld van het ambachtelijke slagersvak. Aan de hand van eenvoudige stap voor stap beschrijvingen leert hij jou de kneepjes van het vak. Van ... tot ... en van ... tot ...., de meest interessante vleesgerechten staan straks bij jou op tafel! Als je je ooit afvroeg hoe het vlees in de meest geweldige restaurants zo'n ultieme smaakbeleving kon geven... hier is het antwoord!
Meer informatie
ISBN | 9789048833337 |
---|---|
Auteur | Gertjan Kiers |
Uitgever | Carrera |
Verschijningsdatum | maart 2017 |
Afmetingen | 217 x 162 x 43 mm |
Bindwijze | Hardback |
Taal | Nederlands |
Filiaal voorraad | Enkhuizen, Krommenie, Workum |
Reviews
Schrijf uw eigen review