Wild. Koken met ree, damhert en edelhert

Paperback
ISBN
9789081915632
Dit product wordt besteld bij de leverancier.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
€ 20,00 € 18,35
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
  • Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
  • Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
  • Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Wild. Koken met ree, damhert en edelhert

Alweer het derde kookboek van Donald Buijtendorp en Ed van de Schootbrugge. Dit maal zijn de wildspecialisten aan de slag gegaan met het meest delicate stukje wild, het ree. Nee, het is geen hoog culinaire beroepsuiting geworden, geen kunstig opgemaakte borden. Eenvoud, ruw, WILD. Zeg maar zo uit het bos, laten besterven en dan op het vuur, in de Dutch Oven, op de grill en de Green Egg. Heerlijk! Eenvoud daar gaat het om. Zo als het is. De pure smaak van ree. Wild ja, maar delicaat. Een fijne textuur. De rug is geweldig, de nek is super. Het is maar wat je er mee doet.

Wild is oogsten uit de natuur. Je weet wat je doet. Leeftijdbeoordeling? Niet eenvoudig, heel moeilijk zelfs. Is de bok nu zes? Is die jong of is die oud? In dit boek staat het allemaal. De waarheid en de onzin. Onmisbare informatie voor de reeënliefhebber en -jager.
Meer informatie
Meer informatie
ISBN 9789081915632
Auteur Donald Buijtendorp
Uitgever Groen & Grijs Communicatie voor Stad en Land
Verschijningsdatum augustus 2016
Afmetingen 240 x 165 x 11 mm
Bindwijze Paperback
Taal Nederlands
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wild. Koken met ree, damhert en edelhert
Uw waardering