Worstbijbel
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
- Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
- Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
- Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert je hoe je zelf braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en zelfs vegetarische worst kunt maken, en hoe je die worsten het lekkerst kunt bereiden aan de hand van bijzondere recepten. Deze ode aan de worst is er voor de ambachtelijke doe-het-zelver, maar ook voor de vleesliefhebber die kwaliteit op zijn bord wil.
Meer informatie
ISBN | 9789048842261 |
---|---|
Auteur | Meneer Wateetons |
Uitgever | Carrera culinair |
Verschijningsdatum | februari 2018 |
Afmetingen | 217 x 164 x 45 mm |
Bindwijze | Hardback |
Taal | Nederlands |
Filiaal voorraad | Heerhugowaard, Krommenie, Medemblik, Purmerend, Workum |
Reviews
Schrijf uw eigen review