500 sushi
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
- Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
- Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
- Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Van authentieke klassieke sushi tot populaire fusionrolletjes
We mogen sushi dan kennen van de menu's in Japanse restaurants, maar heeft u er ooit aan gedacht deze smakelijke hapjes zelf te maken? Met dit boek kan dat nu, want deze uitgebreide verzameling recepten geeft u het vertrouwen verse vis en andere ingrediënten te kopen en ze samen te voegen tot verrukkelijke combinaties. Dit boek vertelt u alles wat u moet weten over het maken van sushi, van toppings en vullingen tot smaakmakers en bijgerechten.
In een inleidend hoofdstuk wordt ingegaan op het keukengerei en de meest gebruikte ingrediënten en smaakmakers die u nodig heeft om sushi te maken.
Dit boek is een gids voor de vele verschillende soorten sushi en geeft aanwijzigen om ze te maken, van authentieke klassieke sushi tot populaire fusionrolletjes.
Caroline Bennett is de oprichtster en managing director van Moshi Moshi Sushi, een zeer succesvolle Engelse sushiketen en de originele kaiten (lopende band)-sushibar van Groot-Brittannië. Caroline streeft bij het maken van sushi naar eenvoud, kwaliteit en artisticiteit, en houdt daarbij al lange tijd in hoge mate rekening met het milieu. Door haar steun aan duurzame en lokale visbronnen won ze in 2005 de prestigieuze Green Apple Award en in 2007 won ze een prijs van de Britse dierenbescherming voor haar betrokkenheid bij het welzijn van dieren. In 2009 werd zij door SeaWeb, de organisatie ter behoud van de oceanen, gehuldigd als internationaal Seafood Champion.
We mogen sushi dan kennen van de menu's in Japanse restaurants, maar heeft u er ooit aan gedacht deze smakelijke hapjes zelf te maken? Met dit boek kan dat nu, want deze uitgebreide verzameling recepten geeft u het vertrouwen verse vis en andere ingrediënten te kopen en ze samen te voegen tot verrukkelijke combinaties. Dit boek vertelt u alles wat u moet weten over het maken van sushi, van toppings en vullingen tot smaakmakers en bijgerechten.
In een inleidend hoofdstuk wordt ingegaan op het keukengerei en de meest gebruikte ingrediënten en smaakmakers die u nodig heeft om sushi te maken.
Dit boek is een gids voor de vele verschillende soorten sushi en geeft aanwijzigen om ze te maken, van authentieke klassieke sushi tot populaire fusionrolletjes.
Caroline Bennett is de oprichtster en managing director van Moshi Moshi Sushi, een zeer succesvolle Engelse sushiketen en de originele kaiten (lopende band)-sushibar van Groot-Brittannië. Caroline streeft bij het maken van sushi naar eenvoud, kwaliteit en artisticiteit, en houdt daarbij al lange tijd in hoge mate rekening met het milieu. Door haar steun aan duurzame en lokale visbronnen won ze in 2005 de prestigieuze Green Apple Award en in 2007 won ze een prijs van de Britse dierenbescherming voor haar betrokkenheid bij het welzijn van dieren. In 2009 werd zij door SeaWeb, de organisatie ter behoud van de oceanen, gehuldigd als internationaal Seafood Champion.
Meer informatie
ISBN | 9789048306947 |
---|---|
Auteur | Caroline Bennett |
Uitgever | Veltman Uitgevers B.V. |
Verschijningsdatum | februari 2013 |
Afmetingen | 158 x 158 x 28 mm |
Bindwijze | Hardback |
Taal | Nederlands |
Filiaal voorraad | Almere, Alkmaar, Bolsward, Hoorn (Huesmolen), Krommenie, Medemblik |
Reviews
Schrijf uw eigen review