Banketbakkersproducten
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
- Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
- Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
- Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Dit boek geeft de samenstelling en bereidingswijzen van meer dan 300 banketproducten. U heeft hiermee alle basisrecepten in handen en kunt met deze basis in combinatie met uw eigen vakkennis eindeloos variëren.
Door de uitgebreide beschrijving van de bereidingswijzen en de logische opbouw is dit boek ook geschikt voor de beginnende vakman.
De vele foto's maken het prettig om dit boek te lezen en inspireren u om er direct mee aan de slag te gaan. Het receptenboek heeft de logische opbouw van productgroepen, die zijn onderverdeeld in subgroepen. De productgroepen zijn herkenbaar aan een eigen kleur op de paginarand. Om het zoeken te vergemakkelijken is er achter in het boek een index met alle producten opgenomen.
Veel gebruiksplezier gewenst!
Door de uitgebreide beschrijving van de bereidingswijzen en de logische opbouw is dit boek ook geschikt voor de beginnende vakman.
De vele foto's maken het prettig om dit boek te lezen en inspireren u om er direct mee aan de slag te gaan. Het receptenboek heeft de logische opbouw van productgroepen, die zijn onderverdeeld in subgroepen. De productgroepen zijn herkenbaar aan een eigen kleur op de paginarand. Om het zoeken te vergemakkelijken is er achter in het boek een index met alle producten opgenomen.
Veel gebruiksplezier gewenst!
Meer informatie
ISBN | 9789491849220 |
---|---|
Auteur | , |
Uitgever | Sidestone Press |
Verschijningsdatum | augustus 2013 |
Afmetingen | 210 x 209 x 17 mm |
Bindwijze | Paperback |
Taal | Nederlands |
Reviews
Schrijf uw eigen review