Het kleine boek voor sauzen

Hardback
ISBN
9789461432636
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
€ 18,50 € 16,97
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
  • Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
  • Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
  • Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Een goede saus is het puntje op i of de kers op de
taart: het trekt een gerecht omhoog, geeft balans
en brengt ingrediënten samen. Met Het kleine boek
voor sauzen heb je een praktische handleiding in huis
en doorgrond je de anatomie van uiteenlopende
sauzen, fonds en bouillons, klassiekers als béarnaise,
hollandaise en crème anglaise.

Van hartig tot zoet, van de basis als het trekken
van goede bouillons, fonds en het bereiden van de
perfecte vinaigrettes tot en met het zelf maken van
ketchup, chimichurri en teriyaki. Het kleine boek voor
sauzen geeft bovendien goede uitleg over technieken
als deglaceren en monteren en geeft tips & trucs
zoals het voorkomen van schiften en hoe je sauzen
perfect kan binden.

Met dit boek grijp je nooit meer mis bij het maken van
een goede tomatencoulis, chocoladesaus of pittige en
spicy Aziatische sauzen, pastasauzen, beurre noisette,
roux en ansjovissaus. Met duidelijke uitleg over
kooktechnieken en -apparatuur en ingrediënten.
Meer informatie
Meer informatie
ISBN 9789461432636
Auteur Thomas Feller
Uitgever Good Cook B.V.
Verschijningsdatum oktober 2021
Afmetingen 262 x 194 x 20 mm
Bindwijze Hardback
Taal Nederlands
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Het kleine boek voor sauzen
Uw waardering