Hommage

Hardback
ISBN
9789038811420
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
€ 20,00 € 18,35
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
  • Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
  • Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
  • Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
De juten mosselzakken die hij ooit voor zijn vader sjouwde kan Sergio Herman n¿g in zijn handen voelen snijden; de geur van die ruwe stof, volgezogen met mosselvocht ? over de drempel en naar de keuken ermee. Daarna kwam het ontbaarden en wassen, het snipperen van kilo?s ui, terwijl al die schelpjes slapend wachtten.



Hoewel Sergio ooit zwoer om in zijn eigen Oud Sluis*** nooit een mossel op de kaart te zetten, besloot hij zich in 2021 met de zwarte schelp te verzoenen, zoals we ons uiteindelijk allemaal met onze herkomst te verzoenen hebben. Samen met chef Syrco Bakker van restaurant Pure C opende hij in de zomer van dat jaar een pop-uprestaurant aan het strand van Zeebrugge. Moules Frites was een overweldigend succes, met als hoofdgerecht van het menu een grote pan mosselen in wittewijnsaus volgens Sergio?s familierecept.



In het kookboek Hommage vind je vijftig toegankelijke mosselrecepten, niet te missen bijgerechten en sauzen. De recepten neigen naar alle windstreken en zijn zowel klassiek als modern, maar bovenal typisch Sergio. Met prachtige fotografie en persoonlijke en cultureel-historische achtergrondverhalen.
Meer informatie
Meer informatie
ISBN 9789038811420
Auteur Sergio Herman
Uitgever Nijgh & Van Ditmar
Verschijningsdatum september 2022
Afmetingen 259 x 205 x 28 mm
Bindwijze Hardback
Taal Nederlands
Filiaal voorraad Almere, Alkmaar, Heemskerk, Heerhugowaard, Hoorn (Grote Noord), Krommenie, Purmerend
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hommage
Uw waardering