Kook dit boek
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
- Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
- Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
- Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
New York Times-bestseller: Kook dit boek (stuk)!
Kook dit boek is een door en door modern kookboek
om een betere, inventieve en creatieve thuiskok te
worden en biedt smaakvolle gerechten die iedereen
kan maken. Receptontwikkelaar en voormalig
Bon Appétit-ster Molly Baz geeft een opwindende
spoedcursus in de basisprincipes van koken. Met de
?7 gouden regels? ? o.a. hoe je gerechten op smaak
kan brengen, dat textuur en perfect uitgevoerde
kooktechnieken alles bepalend zijn ? kook je
moeiteloos door alle 95 recepten heen en blijf je deze
herhalen.
De recepten zijn een aantrekkelijke mix van
eenvoudige, informele maar restaurantwaardige
?cheffy? gerechten. Met de diverse QR-codes heeft
de gebruiker direct toegang tot instructievideo?s
over de wat lastigere kooktechnieken. Ga aan de
slag en kook dit boek stuk: van voorgerecht tot en
met desserts. Gegrilde aubergines met gepekelde
rozijnen in basilicumdressing, langzaam gegaarde
kip met geplette aardappeltjes, piri-piri en aioli,
krokante botergarnalen, salade met halloumi, perzik
en tomaat of maak de overheerlijk miso-appeltaart.
Met vele basisrecepten voor diverse dressings, sauzen,
condimenten, inmaakrecepten en meer. Kortom:
kook dit boek stuk!
Kook dit boek is een door en door modern kookboek
om een betere, inventieve en creatieve thuiskok te
worden en biedt smaakvolle gerechten die iedereen
kan maken. Receptontwikkelaar en voormalig
Bon Appétit-ster Molly Baz geeft een opwindende
spoedcursus in de basisprincipes van koken. Met de
?7 gouden regels? ? o.a. hoe je gerechten op smaak
kan brengen, dat textuur en perfect uitgevoerde
kooktechnieken alles bepalend zijn ? kook je
moeiteloos door alle 95 recepten heen en blijf je deze
herhalen.
De recepten zijn een aantrekkelijke mix van
eenvoudige, informele maar restaurantwaardige
?cheffy? gerechten. Met de diverse QR-codes heeft
de gebruiker direct toegang tot instructievideo?s
over de wat lastigere kooktechnieken. Ga aan de
slag en kook dit boek stuk: van voorgerecht tot en
met desserts. Gegrilde aubergines met gepekelde
rozijnen in basilicumdressing, langzaam gegaarde
kip met geplette aardappeltjes, piri-piri en aioli,
krokante botergarnalen, salade met halloumi, perzik
en tomaat of maak de overheerlijk miso-appeltaart.
Met vele basisrecepten voor diverse dressings, sauzen,
condimenten, inmaakrecepten en meer. Kortom:
kook dit boek stuk!
Meer informatie
ISBN | 9789461432667 |
---|---|
Auteur | Molly Baz |
Uitgever | Good Cook B.V. |
Verschijningsdatum | november 2021 |
Afmetingen | 267 x 216 x 28 mm |
Bindwijze | Hardback |
Taal | Nederlands |
Filiaal voorraad | Almere, Heemskerk, Krommenie |
Reviews
Schrijf uw eigen review