Zin om te bakken
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
- Woon je in de omgeving? Dan bezorgen wij je bestelling zelf.
- Meer dan 140 jaar ervaring in boeken en kantoorartikelen.
- Vraag? Bel of mail ons! Of kom langs in één van onze winkels.
Beschrijving
Gebak met chocolade, romige crèmes en flans, zachte cakes, krokante koekjes, fruitige taarten en verrassende nagerechten met zelfgemaakt ijs? Taart, gebak en desserten zijn de finishing touch van elke maaltijd en zijn pure verwennerij voor de zintuigen. Zie je hoe de chocoladesaus sierlijk over het vanille-ijs loopt? Ruik je de aromatische kruidensuiker die zich vermengt met het sap van verse aardbeien? Voel je hoe de luchtige biscuit terugveert als je er een stukje van afsnijdt? Proef je de harmonie van smaken in elke creatie? Laat je in dit boek inspireren door echte klassiekers en originele recepten en (her)ontdek hoe heerlijk zoet kan zijn!
Trish Deseine is een Ierse kookboekschrijfster die haar hart in verloor Frankrijk, waar ze nu woont. Ze schreef al meer dan 25 kookboeken, die in verschillende talen zijn vertaald. Vijf daarvan werden bekroond met een World Gourmand Award.
Trish Deseine is een Ierse kookboekschrijfster die haar hart in verloor Frankrijk, waar ze nu woont. Ze schreef al meer dan 25 kookboeken, die in verschillende talen zijn vertaald. Vijf daarvan werden bekroond met een World Gourmand Award.
Meer informatie
ISBN | 9789044761283 |
---|---|
Auteur | Trish Deseine |
Uitgever | Centrale Uitgeverij Deltas |
Verschijningsdatum | juni 2021 |
Afmetingen | 258 x 202 x 25 mm |
Bindwijze | Hardback |
Taal | Nederlands |
Filiaal voorraad | Heerhugowaard |
Reviews
Schrijf uw eigen review